STORÄNGSPARKEN 1, 3 & 5

Hemsidan är under konstruktion!

Vår förening finns i Söderköping, en idyllisk småstad med rötterna i tidig medeltid, och har 41 ägarlägenheter varav ett mindre antal uthyres.

På Storängen bor vi mitt i naturen men ändå nära stan. Stadskärnan ligger på 10 minuters promenadavstånd och här finns flera små design- och klädesbutiker, mataffärer och restauranger. På sommaren förvandlas staden till en mötesplats för människor som kommer för att se båtar och slussning vid Göta Kanal, besöka restauranger, caféer, utställningar och hantverksförsäljning längs kanalbanken.

I Söderköping bor idag drygt 14 000 människor. Här finns bra kommunikationer och skola, barn- och äldreomsorg. Ett par mil bort ligger den östgötska skärgården med fina vikar och tusentals öar.

Här kan du skriva en kort och informativ text som kan vara av intresse för potentiella medlemmar och besökare till föreningen. Många föreningar skriver post och besöksadresser, om butiker, skolor och barnomsorg och andra trevliga saker, samt om det finns några extra bra egenskaper med föreningen.

Förutom denna sida har vi skapat ett antal sidor till vänster) för att hjälpa dig att snabbt skapa en informativ och bra tjänst för föreningens medlemmar.

Interna sidor visas bara för inloggade medlemmar, allmänna sidor visas även för vanliga besökare från Internet.

Ändra texterna och lägg till och radera sidor så att du får det precis som det passar bäst för er!

Ändra också sidhuvudet på hemsidan så att det passar bättre med just er förening. Du kan välja mellan att använda en text eller ladda upp ett en egen bild. Det går du under Admin - Föreningen

Vi har skapat två bokningsobjekt som du kan utgå ifrån. En tvättstuga och en gästlägenhet. Bokningsobjekten kan du ändra, ta bort och lägga till under Admin - Bokningsobjekt.

Anslagstavlor kan du ta bort, ändra och lägga till under Admin - Anslagstavlor. Anslagstavlor är ett smidigt sätt för medlemmar att kommunicera internt i föreningen för att informera varandra om vad som händer i huset.

BLI FADDER NU!