Välkommen

Välkommen till samfälligheten Granen.

Vi ligger i natursköna Kolmården med närhet till såväl Bråviken med badstrand som små sjöar. I Granens samfällighet finns totalt 61 hushåll. samtliga hus är friköpta parhus på 4-5 rum och kök.  

Vårt läge i centrala Krokek med gångavstånd till buss och tågstation, vårdcentral, affärer, skola och förskola gör oss till ett av Krokeks mest attraktiva områden.

I vår samfällighet har vi en stabil ekonomi vilket gör att vi kan sköta underhåll enligt plan. Vi hjälps åt att städa våra områden en gång på våren och en gång på hösten. Detta bidrar till en god gemenkap mellan grannarna.

Att vara en samfällighet har sina fördelar. Vi har ett gemensamt vattenavtal, gemensamt bredbandsavtal via Fiber från Telia där vi också har ett gemensamt TV-paket avtal. Vi har också en föreningslokal och en släpkärra som medlemmarna kan hyra förmånligt.

Den här sidan är till för dig som är medlem att lätt kunna hämta infomration från styrelsen, boka lokal och släpkärra eller hitta kontaktuppgifter till föreningens styrelse. På flikarna till vänster kan du klicka dig fram till den informationen du önskar.

Sidan är också till för andra intressenter som tex mäklare för att få korrekt informetion kring vår förening.