För medlemmar

Välkommen till vår medlemssida

För att få åtkomst till sidorna behöver du registrera dig, för detta behöver du ett lösenord detta finner du på din avgiftsavi.

 

PROTOKOLL FÖR 2017

Protokoll från stämman juni 2017 finns nu att läsa för medlemmar under fliken protokoll.

 

ARBETSHELGEN 2017

Stort TACK till alla närvarande medlemmar som jobbade på vår gemensamma arbetshelg i juni.

Träd fälldes, diken med dränering grävdes och fylldes igen, diverse målningsarbeten utfördes och diverse reparationsarbeten gjordes. Tyvärr fick jag hastigt lämna byn tidigt på lörd morgon och fara hem men jag lämnade över till trygga händer.

På kvällen blev det som vanligt grillning tillsammans och om jag har fattat det hela rätt var det en trevlig kväll som vanligt.

Nu hoppas vi att Ni alla...nya som gamla medlemmar...har haft en skön sommar och nu stundar snart hösten. Hjortron och blåbär finns att plocka runt vårt område har jag hört.

Ha en skön höst önskar Styrelsen genom Annelie

 

 TACK!

 Vi i styrelsen vill tacka alla närvarande medlemmar på arbetshelgen den 23 - 25 sept 2016 som jobbade för att röja upp och göra fint i vår by.

Många träd fälldes och skapade ljus i Gröna Byn. Stort tack till Jan Ove som jobbade hårt med motorsågen så att vi andra fick köra ris i dagarna 3...

 Härlig samvaro med fika på dagen och grill på kvällen. Många skratt och glada miner efter gott arbete.

 Nu önskar vi Er alla en skön höst och vinter. Vi ses i backen eller i spåret.

 MVH    Annelie

 

 

Arbetshelg och föreningsstämma 2016

Stämman och årets arbetshelg är planerad till den 4-6 juni. Kallelse kommer per post inom kort.

Fel avgift debiterad!

På avgiftsfakturan för januari-mars tillkom en avgift för de som hyr ut via Ski Star. Avgiften avser något som kallas åretruntjour. Det är en avgift som SkiStar tar ut för tillsyn året om vilket man inte gjort tidigare. Eftersom ingen information gått ut till er så kommer avgiften att regleras på nästa faktura. Vi i styrelsen ber om ursäkt för det inträffade. Vi återkommer med information vid årets stämma.

 

Tack!

Vi vill tacka alla som återigen trotsade väder och vind under 2015 års andra arbetshelg 11-13 september. Fredagen bjöd på en fantastisk sensommardag. Lördag blev det omslag med regn och rusk. Vi trotsade ändå vädret på lördagskvällen och grillade som vanligt.

Vi var ett 15 tal på plats och bytte en del vindskivor, lite plåt, röjde gräs och sly, målade, städade och plockade ordning i vårt förråd m.m. Tack alla än en gång.

Just nu i början av oktober görs parkering i ordning vid 518 och 519 efter att ha varit mycket ojämn och sönderkörd efter föregående säsong.