Välkommen till Bostadsföreningen Trygg U.P.A

Välkommen till en av Norrköpings finaste bostadsföreningar.

På denna sida hittar du information och bilder på vårt fina hus bestående idag av 42 lägenheter och två butikslokaler.

 

______________________________________________

Aktuellt:

2017-05-20

Det strömavbrott som drabbade delar av fastigheten fixades 16.05. Det var samma fel som tidigare, dvs en säkring som gått sönder i elskåpet på Lidéngatan. Enligt EON beror det troligtvis på en trasig kabel från elskåpet in till vår fastighet. En provisorisk kabel ligger nu ovan mark och in genom ett källarfönster i tvättstugan. Vi får hjälpas åt att hålla koll så att ingen obehörig tar sig in genom fönstret. I början av nästa vecka ska EON genomföra mätningar för att se om kabeln behöver bytas.

 

2017-05-16

Styrelsen har fått information från grannfastigheten att det verkar pågå någon form av kartläggning av portkoder i fastigheterna. Man har uppmärksammat personer som inte hör hemma på gården gå omkring och man har framför allt upptäckt att portkoder finns uppskrivna längst ned på dörrfodret. Nu har en av våra medlemmar upptäckt samma sak i BF Trygg. Den här gången var koden uppskriven på sidan av dosan där vi knappar in portkoden.

På förekommen anledning vill vi därför be BF Tryggs medlemmar att vara observanta på ”obehöriga” som vistas på gården/i trappuppgångarna, ev. siffer- och bokstavskombinationer som står på udda ställen samt öppna dörrar. Vi får tillsammans försöka hjälpa till att hålla ytterdörrar, källar- och vindsdörrar stängda i största möjliga utsträckning!

Det är svårt att helt och hållet skydda sig mot intrång, men lite extra uppmärksamhet den närmsta tiden kan göra stor skillnad!

Styrelsen

 

2017-04-22

På fredag (28 april) kommer en avfallscontainer att ställas på gården. Den är 30 m3 stor och till för att vi medlemmar ska kunna slänga GROVAVFALL i.

Till grovsopor räknas t.ex. möbler, mattor och cyklar. Sådant som vi slänger i vår egen sopstation vid husets västra gavel ska inte slängas i containern. Man får absolut INTE slänga ELAVFALL eller FARLIGT AVFALL i containern (exempel på sådant är tv, kylskåp, färgburkar och bilbatterier). 

Vi har nu alltså möjlighet att på ett enkelt sätt göra oss av med stora föremål som vi inte fått iväg till Returpunkten ännu.

Containern hämtas tisdag 2 maj eller möjligtvis onsdag 3 maj.

 

2017-02-03

Den obligatoriska ventilationskontrollen som förvarnats om kommer att ske fredag 24/2 mellan 08.00 - 16.00. Norrköpings Sotning & Ventilation AB kommer att sätta upp information i respektive trappuppgång.

För att kontrollen ska kunna göras så enkelt och smidigt som möjligt behöver vi få möjlighet att använda huvudnyckel till lägenheterna.

Om någon inte lämnar sin tillåtelse till detta ber vi vederbörande anmäla detta skriftligen till styrelsen. Meddelandet kan lämnas i brevinkastet till styrelserummet, ingång 4 A på Lidéngatan.

 

2016-12-30

Välkomna till INFORMATIONSMÖTE på Café Vetekornet 18 januari 18.15.

Balkonggruppen vill informera om hur långt vi har kommit i vårt arbete med uppdraget årsmötet gav styrelsen - att ta fram förslag på lämplig utformning av ev. framtida balkonger. 

På mötet medverkar Mats Fredriksson och Samuel Liljethörn från Fredrikssons Arkitektkontor. Läs mer under sidan 'Balkongfrågan'.

Anmälan till Lasse Andåker, antingen personligen, via mobiltelefon 0705 506344 eller via e-post [javascript protected email address]

VÄLKOMNA!

 

2016-06-30

Stort tack för gensvaret på enkäten om balkonger! Mycket intressanta och engagerade svar som vi ska sätta oss in i. Vi återkommer någon gång i sommar med resultatet!

Om ni vill lägga till något till era svar ta kontakt med oss i balkonggruppen - Sara Grubisic, Lasse Andåker och Anna Arvidsson.

 

 

2015-09-01

Ny hemsida

För att logga in skapar du som är medlem ett eget konto genom att klicka på registrera i menyn till vänster, följ sedan intruktionerna (BRF Lösenord får du av styrelsen).

När du sedan loggar in får du tillgång till TryggNytt, årsmötesprotokoll, allmän information m.m.

 ______________________________________________